top of page

Estudi on_arquitectes

on_arquitectes és un estudi d'arquitectura jove i dinàmic amb seu a la ciutat de Reus. La nostra filosofia es basa en la creativitat, la innovació i la sostenibilitat per oferir solucions arquitectòniques úniques i adaptades a les necessitats dels nostres clients.
La nostra experiència a diferents despatxos del Camp de Tarragona i Barcelona ens ha permès adquirir habilitats i coneixements valuosos en el camp de l'arquitectura, i ens ha permès desenvolupar projectes a diverses escales amb un mateix objectiu, crear espais que donin resposta a les necessitats i al entorn de l'usuari.
Treballem per incorporar tecnologies i materials d'última generació als nostres projectes, per garantir una major eficiència energètica i més durabilitat.
Ens sentim orgullosos de treballar en col·laboració estreta amb els nostres clients per entendre les seves necessitats i desitjos, i assegurar-nos que els seus projectes siguin un reflex fidel del seu estil de vida i personalitat.
Si cerques un despatx d'arquitectura jove i dinàmic per dur a terme el teu proper projecte, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d'oferir-vos un servei personalitzat i una atenció al client excepcional.

OG_0052.jpg
bottom of page